Privacy Statement

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Levensmanagement. U dient zich ervan bewust te zijn dat Levensmanagement niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Loslaatacademie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Uw persoonsgegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht of verstrekt!

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Levensmanagement of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De verstrekte persoonsgegevens zijn enkel voor intern gebruik bedoeld (facturatie, communicatie over een workshop of opleiding, informatie over activiteiten en acties van Levensmanagement, beantwoorden van vragen, telefonisch overleg) en worden nimmer verstrekt aan derden. Als u na afronding van de workshop of opleiding geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u dit persoonlijk, telefonisch of per mail aangeven en dan zullen we uw persoonsgegevens per direct uit ons bestand verwijderen.

Welke persoonsgegevens registreren wij?
Aanvraag informatie: naam, e-mailadres, telefoonnummer.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de betreffende workshop/ opleiding/ informatieverzoek relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Levensmanagement of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Social Media & Google Analytics
Persoonsgegevens die via social media worden verkregen worden enkel gebruikt op deze social media voor de volgende doeleinden: communicatie en informatie over activiteiten van Levensmanagement. Het is te allen tijde mogelijk om het contact met Levensmanagement te beëindigen, zie hiervoor de betreffende social media.

Wij willen het voor u mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.

Google Analytics gebruiken we om inzicht te krijgen in websitebezoek. Deze informatie wordt geanonimiseerd door Google Analytics, dus we hebben geen persoonlijke gegevens van u. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind u hier.

Veranderingen
Deze privacy verklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacy verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy verklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers en deelnemers aan onze workshops/ opleidingen de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

Bewaartermijn
Wij bewaren niet langer uw persoonsgegevens dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
U heeft te allen tijde het recht op inzage in uw persoonsgegevens. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uw gegevens uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens:

Levensmanagement
Besselaar 14
5294 NG Gemonde
info@levensmanagement.nl
0651429701

Menu