Referenties Individuele coaching

“Nog eens dank voor de alweer zeer vruchtvolle inzichten van de coachingsessie. Fijn om die te integreren in mijn hoofd, hart en lijf. Eens de zaadjes geplant bij jou, geef ik ze elke dag een beetje voeding en water… meer hoeft niet. De rest gaat vanzelf.”

“Ik heb zoveel geleerd! Ik ben je dankbaar! Door jouw coaching heb ik mijn eigen verhaal los kunnen laten.”

“Erwin legde doeltreffend de vinger op de juiste plek. Hierdoor had ik snel het goede spoor te pakken om de juiste keuze te maken.”

“Na een hele tijd van veel gepieker, emotionele pijn en onrust een coachtraject bij Anita aangegaan. Ondanks mijn vele vooroordelen en vooringenomenheid: “ niks voor mij, helpt toch niks, ben ik toch veel te nuchter voor”.  Anita komt snel en doeltreffend tot de kern van de zaak. Op een menselijke, warme manier, maar zonder je te sparen. Je krijgt daadwerkelijk inzicht in de onderliggende oorzaken, je ziet waarom gedrag voorheen functioneel was en nu niet meer werkt. Je ziet waarom de patronen en de eraan ten grondslag liggende aannames en gedachten van nu niet meer succesvol zijn en zelfs belemmerend voor je werken. Je leert inzien hoe je een andere invulling kunt gaan geven en je ziet in dat je los mag, kan en zelfs moet laten. Anita is een hele aangename persoonlijkheid, een vrouw met een groot, warm hart. Ze schroomt niet om voorbeelden of situaties uit haar eigen leven te benoemen en legt mede daardoor een fijne, diepgaande verbinding, om samen met jou een nieuwe, gedegen basis te leggen voor emotioneel herstel.”

“Anita brengt je met haar hartelijke down-to-earth mentaliteit terug naar de basis. Met haar rijke kennis en ervaring combineert ze onconventionele en traditionele methodes om haar coachee te begeleiden bij het behalen van de gestelde doelen. Ook rationele ‘sceptici’ vinden in haar een goede begeleider om tot rust te komen en los te kunnen laten.”

“Het coachtraject heeft me inzicht gegeven in hoe ik mijn werk teveel laat binnenkomen en dat ik me teveel aantrek van wat er gebeurt. Ook ben ik tot de conclusie gekomen dat er beter passende uitdagingen voor me zijn en dat mijn huidige baan niet goed bij me past. Je hebt me laten inzien wie ik ben en dat ik dat ook mag zijn. Je hebt me laten inzien hoe ik dichter bij mijn waarden en drijfveren kan blijven (en hoe ik deze kan vinden). Ik ben meer zaken gaan uitbesteden en kennis gaan inkopen in plaats van mezelf voorbij te lopen en het zelf te doen. Er liggen nog wat uitdagingen in de toekomst, met name op het gebied van managen van emoties in verschillende contexten.”

“Anita heeft in een prettige omgeving op een inspirerende manier met cases gewerkt aan houding en gedrag. Hierdoor is een fundament gelegd om op een betere manier om te gaan met stressvolle situaties en daarbij op een effectieve manier te blijven communiceren.”